KLM verrast geslaagde eindexamenkandidaten

KLM leeft mee met alle middelbare scholieren in Nederland die nu in spanning zitten over de uitslag van hun eindexamen. Als extra beloning voor deze harde werkers, stelt KLM aan 15 scholieren die hun eindexamen dit jaar halen ieder twee tickets ter beschikking; tien maal twee tickets naar een Europese KLM-bestemming en vijf maal twee tickets naar een KLM-bestemming naar keuze, waar ook ter wereld.

klm-geslaagd-actie

Op 14 of 15 juni horen scholieren die eindexamen hebben gedaan of ze geslaagd zijn voor hun middelbare schooldiploma. Dit is hét moment om vol trots te laten zien dat zij deze belangrijke periode van hun leven met succes hebben afgesloten. Niet alleen op Instagram, Facebook en Snapchat, maar ook aan iedereen die het wil weten met de schooltas aan de vlaggenstok.

 

 

Ben jij een middelbare scholier en denk je dat je voor je eindexamen gaat slagen? Doe dan mee aan KLM’s Geslaagde Actie! Ga naar de website van KLM en meld je vóór 12 juni aan door op de actiepagina alvast jouw virtuele vlag uit te hangen.

 

 

KLM zal in de vroege ochtend van 16 juni 2017 door Nederland trekken om geslaagden te verrassen door stiekem in 15 schooltassen KLM-droomtickets te stoppen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.