De 10 beste campings met zwembad van Nederland

Kamperen in eigen land is populair. Maar welke campings met zwembad zijn het meest populair? Reviewplatform Zoover zocht het uit en komt met een top 10 van de best gewaardeerde campings met zwembad in Nederland. Vooral de hygiëne en ligging zijn belangrijk voor vakantiegangers. Daarmee scoort ook winnaar De Norgerberg in de provincie Drenthe punten.

campings-zwembad

 

 

De Zoover top 10 van beste campings met zwembad is gebaseerd op maar liefst 6000 reviews. De eerste plek is voor viersterren camping De Norgerberg. De camping in Norg wordt beloond met een dikke 9,4. In ruim 500 reviews wordt de persoonlijke benadering van het personeel en de toewijding geprijsd. ‘Zeer behulpzaam personeel’, ‘Genieten!’, ‘Schoon en luxe’, ‘Groot avontuur’, ‘Heerlijk eten’ en een ‘Prachtige camping’ zijn veelgehoorde kreten over De Norgerberg.

Top drie

De Norgerberg wordt op de voet gevolgd door De Molenhoek in Kamperland met een 9,3. De camping is volgens reviewers kindvriendelijk, schoon en heel gezellig. Familie Dierx oordeelt: ,,Een fijne camping voor mensen van 0 tot 90 jaar.’’

De derde plaats is voor recreatiepark TerSpegelt in Eersel met een dikke 9. Reviewers Conny en Henk Snijders genoten hier afgelopen maand nog. ,,Wat een luxe en rust voor iedereen. Zeker voor de kleintjes die heerlijk in de tuin konden spelen, terwijl ze niet van het terrein afkonden. Hierdoor echt rust.’’ Ook de Familie Wolters kijkt terug op een geweldige meivakantie. ,,Hartstikke mooi park met ruime kampeerplaatsen en alle faciliteiten voor de jeugd. Tokkelbaan, blobben, waterbanden, speelvelden, zwembad etc.’’

 

 

Wat vinden Nederlanders belangrijk

Nederlanders hechten veel waarde aan de ligging van de camping en de aanwezigheid van een mooi zwembad. Maar ook entertainment voor de kinderen is belangrijk. Misschien het allerbelangrijkste is wel de hygiëne. Met vies sanitair scoor je geen punten bij kampeerders in Nederland.

Overige best gewaardeerde campings

Andere populaire campings zijn: Kampeerdorp De Zandstuve in Hardenberg, De Wiltzangh in Ruinen, Oriental in Berg en Terblijt, It Wiid in Eernewoude, De Kuilart in Koudum, Osebos in Gulpen en Oostappen Rivièra Beach in Biddinghuizen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.