Beleef de zomer in Stubai met wilde watervallen en indrukwekkend ijs

Van een fascinerende ijswereld naar warme temperaturen, in het Stubaidal zijn er genoeg mogelijkheden deze zomer voor iedereen, zoals het Klaus Auele Kid’s Park, de WildeWasserWeg, pony rijden of een bezoek aan de Alpinetuinen en de ijsgrotten.

stubai-familie

Het Stubaidal is in de zomer een onvergetelijke ervaring voor de hele familie. Jonge avonturiers kunnen de rijke variatie van de zomerse bergwereld ervaren of één van de nieuwste highlights zoals het Serles Park of Bergstation Koppeneck in Mieders. De BIG Family Stubai Zomerclub is open voor kinderen vanaf vier jaar oud.

BIG Family programma

Vanaf 26 juni 2017 start het BIG Family programma in het Stubaidal, plezier en avontuur gegarandeerd voor de hele familie. Er is een gratis Big Family Stubai Summer card beschikbaar bij aankomst voor kinderen onder de 15 jaar wat het mogelijk maakt om gratis te kunnen reizen en het verkrijgen van korting op entree. Genoeg te doen zowel overdag als in de avonden, van pony rijden door de natuur tot een nachtwandeling met fakkellicht. De place to be voor jong en oud is het Kampler meer in Neustift waar entertainment en plezier centraal staan.

 

 

Een avontuurlijk programma

Bij de WildeWasserWeg ervaar je de monumentale gletsjervelden en het gehele spectrum van het water in het Stubaidal, te vinden langs drie verschillende delen van het pad. Er zijn 17 speciale plekken gelegen door het hele dal. Het Serles Park verwelkomt haar bezoekers met een verfrissende duik in Alpine Water World, de uitgelezen mogelijkheid om te ontspannen bij aankomst. De Serles meertjes in de omgeving van het berg reservoir is een oase van rust met panoramisch uitzicht. Het Klaus Auele Kid’s Park is daarentegen een meer avontuurlijke excursie in de ongerepte natuur. Ook voor jongeren is er genoeg uitdaging met mountainbike tours, kayaken, rafting en roeien. Ook activiteiten als klimmen en paragliden zijn populair.

 

 

Zomerfeest en tijd voor sprookjes

Gedurende de BIG Family Week van 24 tot 28 juli 2017 kunnen kinderen genieten van een fantastische en magische tijd in één van de vier treinstations gelegen in de bergen en het Kampler meer in Neustift. Iedere dag wordt er, in steeds afwisselende gebieden, een kleurrijk activiteiten programma aangeboden waaronder ‘role playing games’, evenementen voor jong en oud, het voorlezen van sprookjes en veel meer uren vol entertainment.

stubai-waterval

Nice en zijn vriendjes B.Ear en B.Fast kunnen nauwelijks nog wachten: op 4 augustus vindt het Big Family Stubai zomerfeest plaats! Wederom zal het Kampler meer in Neustift de ‘place to be’ zijn voor kinderen, tieners, ouders en grootouders – plezier dat de hele familie samen brengt! Naast de mogelijkheid voor kinderen om het gezicht te laten schminken, is het gigantische luchtkasteel één van de hoogtepunten van het jaar. Een evenement als deze is natuurlijk ondenkbaar zonder een heerlijk zoete suikerspin. Een variatie aan spellen kraampjes mogelijk gemaakt door het BIG Family team en het festival team biedt veel plezier en vermaak.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.