Persoonlijk contact tijdens en na je reis met de nieuwe digitale TravelBird-reisadviseur

Nooit meer op reis zonder adviseur? Vanaf vandaag kun je altijd terecht bij je persoonlijke, realtime, digitale reisadviseur die met de TravelBird-app altijd met je op reis gaat. Want we herkennen het allemaal, reizen doe je met hart en ziel en vooral graag onbezorgd.

Reizen staat voor genieten, gevoel en het ontmoeten van nieuwe mensen of herzien van vrienden. Maar het kent ook momenten van spanning; wanneer je moet inchecken, waar je de huurauto vindt, of wat je moet doen bij verloren bagage. Proactieve service via de TravelBird-app is een vernieuwing op reisadvies die reizigers helpt op deze cruciale beslismomenten. TravelBird heeft daarmee een primeur op realtime reisadvies; een reisadviseur die altijd met je meegaat op reis!

 

 

Reizigers krijgen dus automatisch de juiste informatie op het juiste moment tijdens de reis, wat op basis van klantonderzoeken en bestaande algoritmes mogelijk is. En dat groeit steeds verder. Zo krijgen TravelBird-reizigers bijvoorbeeld bij het uitstappen van het vliegtuig, meteen de voor hen relevante reisinformatie te zien. De details van een huurauto, de transfers naar het hotel, of de route naar een restaurant en terug naar het hotel. En als er iets misgaat kunnen reizigers contact opnemen met een persoonlijke TravelBird-reisadviseur. Die adviseur neemt zo snel mogelijk contact op met de reiziger en probeert de vragen te beantwoorden en de situatie in ieder geval zo comfortabel mogelijk te maken. Geen gedoe met het opzoeken van adressen of documenten. De juiste informatie op het juiste moment, met de minste inspanning én zelfs beschikbaar zonder internetverbinding. TravelBird geeft op deze manier iedereen weer maximaal plezier en inspiratie tijdens de reis. Zo kan iedereen weer zorgeloos vakantie vieren.

 

 

TravelBird CEO, Symen Jansma: “Reizigers moeten zich op ieder moment van de reis gesteund weten en voelen door TravelBird. Met deze realtime service en instant feedback, zijn onze adviseurs altijd dichtbij. Zo wordt de organisatie van het reizen, het inwinnen van advies en het stellen van vragen heel eenvoudig. We zetten nu een extra stap om het reizen nog zorgelozer te maken met deze pro-actieve en persoonlijke realtime TravelBird-reisadviseur.”

travelbird-reisagent-digitaal

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.