Vraag het Keukenhof magazine aan

Afgelopen week heeft Keukenhof aan veel van haar relaties het nieuwe magazine verzonden. Een kleurrijk en veelzijdig Keukenhof dat de krachten bundelt van het kasteel en de van de bloemententoonstelling. Om relaties te informeren over alle ontwikkelingen is recent een glossy magazine verschenen met veel mooie foto’s.

Het Keukenhof magazine

Het Keukenhof magazine

Nieuwsbrief

Het magazine is gratis aan te vragen via de Keukenhof website. Met de Keukenhof nieuwsbrief worden relaties regelmatig op de hoogte gehouden alle evenementen en ontwikkelingen op het landgoed. De nieuwe website is actief en ook via de sociale media communiceert Keukenhof met haar omgeving.

Neem contact op met Keukenhof

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met de Keukenhof. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.