’s Werelds grootste lelieshow in Keukenhof

Het Willem-Alexander Paviljoen, een van de bloemenpaviljoenen in Keukenhof, is tot en met 21 mei het wereldpodium voor lelies. Met honderden verschillende soorten, volop nieuwigheden en betoverende arrangementen met het thema romance en wedding wordt de lelieshow 2017 weer een topattractie in het fraaie paviljoen.

lelies-toverland

 

 

Het is het jaarlijkse wereldpodium voor lelies in Lisse, waar de crème de la crème van dit bloemgewas tot en met 21 mei zowel aan professionals als aan consumenten wordt getoond. Met veel verschillende rassen, op 6.000 m2 tentoonstelling, meer dan 4.500 stelen en 1000 potten en dus een veelvoud hiervan aan bloemen… ook dit jaar is de lelieshow in het Willem-Alexander Paviljoen uniek.

 

 

Keukenhof bezoekers uit binnen- en buitenland krijgen de gelegenheid te genieten van wat de lelieveredelaars, die nieuwe kruisingen tot stand brengen, de wereld kunnen bieden. Want de lelieshow, met een lelie-trouwjurk tussen klassieke auto’s, is het podium voor nieuwe soorten in alle kleuren en variaties.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.