Studenten krijgen vanaf vandaag korting bij Ryanair!

Ryanair is de exclusieve partner van het Erasmus Studentenetwerk geworden, dit biedt Erasmus-studenten enorme besparingen, met kortingen op vluchten, gratis bagage en op maat gemaakte reisaanbiedingen.

erasmus-ryanair1

Ter gelegenheid van haar 30 jarig bestaan biedt het Erasmus-programma universitaire studenten in heel Europa de kans om een jaar in een andere Europese stad te studeren, waardoor culturele en academische uitwisseling wordt vergemakkelijkt en de taalvaardigheden in 37 landen worden verbeterd. Meer dan 3 miljoen studenten hebben sinds het lanceren gebruik gemaakt van het Erasmus-programma.

 

 

Geleverd als onderdeel van het ‘Always getting better’ -programma jaar 4 van Ryanair, biedt dit Erasmus-partnership studentenleden:

  • 15% korting op vluchten op de website van Ryanair.com
  • Een gratis check-in baggage bij elke geboekte vlucht
  • Een toegewijd Erasmus Studenten boekingsportaal (gaat live deze zomer)
  • Community forum om reishints en tips te delen
  • Wekelijkse reisaanbiedingen om Erasmus-studenten makkelijker te laten reizen over heel Europa
  • Op maat gemaakte Ryanair-reisaanbiedingen op de mobiele app

 

 

Violeta Bulc, EU-commissaris voor vervoer, zei:
“Deze kortingen zullen studenten helpen om hun horizon te verbreden, en om de rijkdom, diversiteit en schoonheid van ons prachtige continent te ontdekken. Dit partnerschip tussen een van de grootste Europese luchtvaartmaatschappijen en een van de grootste uitwisselingsstudentenorganisaties is iets wat hopelijk andere vervoersmaatschappijen zal inspireren. Ik wil Ryanair bedanken voor het starten van een dergelijk initiatief. ”

erasmus-ryanair

In Brussels, Ryanair’s Michael O’Leary zei:
“Ryanair is de afgelopen 30 jaar een drijvende kracht van de Europese integratie, waardoor jongeren, en vooral studenten, de vrijheid hebben om in heel Europa te vliegen met de goedkoopste vliegtickets. We zijn verheugd om samen te werken met het Erasmus Studentennetwerk, het laatste initiatief dat is geleverd onder jaar 4 van ons programma ‘Always getting better’, dat universitaire studenten in heel Europa een reeks exclusieve vluchtaanbiedingen, gratis bagage en op maat gemaakte kortingen biedt. Ze kunnen nog meer besparen terwijl ze reizen met Europa’s grootste luchtvaartmaatschappij met het breedste routesnetwerk en de laagste tarieven.

“President of Erasmus Student Network, Safi Sabuni zei:
“De Erasmus Generatie is een generatie Europeërs die eeuwig nieuwsgierig, open-minded en vol wanderlust zijn. Dit wordt niet alleen mogelijk gemaakt door het succes van het Europese project en initiatieven zoals Schengen en Erasmus +, maar ook dankzij bedrijven als Ryanair – zonder hen zou het veel moeilijker zijn om door Europa te reizen. We zijn erg enthousiast over dit partnership en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking. ”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.