Nog op zoek naar de perfecte festivaltent? Bekijk hier de nieuwe Regatta Malawi!

De nieuwe Malawi 2 van Regatta is een ideale tent voor festivals en weekendjes op de camping. Dankzij de pop-up techniek hoef je de tent niet op te bouwen, want na het openritsen van de tas schiet de tent vanzelf in de juiste stand. Vervolgens bevestig je het grondzeil, zet je de scheerlijnen op de juiste plaats met de meegeleverde haringen en klaar is je tent.

tent

 

 

De Malawi 2 blijft onder alle weersomstandigheden overeind. Het grondzeil is geheel waterdicht en het waterbestendige Hydrofort 70D van de buitentent heeft een hydrostatische zuil van 3000 mm en houdt dus alle regen tegen. De tent is voorzien van drie ventilatiepunten, zo heb je met een dichte voordeur toch een goede ventilatie.

 

 

Dankzij de praktische opbergvakken heb je altijd je bril of muggenstift binnen handbereik. Er zijn meerdere ophangpunten voor zaklampen in de tent aangebracht, altijd handig. Om ervoor te zorgen dat insecten op afstand blijven, is er een ingang van gaas gemaakt. Ook de ventilatiepunten zijn voorzien van gaas.

Informatie

De Regatta Malawi 2 pop-up tent is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist en webshops in de kleuren blauw, rood, groen (camo) en roze. Consumentenadviesprijs € 89,95.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.