Ryanair Rooms website is vernieuwd! Nu nog meer keuze uit verschillende accommodaties

Ryanair heeft een belangrijke aanpassing gelanceerd op de website “Ryanair Rooms”. Het biedt haar 130m klanten een nog grotere keuze aan hotel-, hostel-, B & B-, villa’s en vakantieaccommodaties, en dit allemaal aan de laagste prijzen.

ryanair-rooms-mei

 

 

De nieuwe “Ryanair Rooms” website bevat een verbeterde dynamische zoekfunctie en vereenvoudigde boekingservaring waardoor klanten meer dan 1,2 miljoen kamers in Europa en wereldwijd kunnen kiezen en:

  • Nog meer accommodatie types
  • Zoek en sorteer op prijs, populariteit en type onroerend goed
  • Zoek via een interactieve locatiekaart
  • Vergelijk kamers volgens type en prijs

Deze verbeterde website van “Ryanair Rooms” is het nieuwste digitale initiatief dat wordt geleverd onder het programma ‘Always getting better’ van Ryanair, omdat Ryanair streeft om de Amazon van de reizen te worden. Ryanair.com heeft nu de grootste luchtvaartmaatschappij website ter wereld en heeft de beste mobiele applicatie met meer dan 19 miljoen actieve gebruikers en meer dan 20 miljoen klanten aangemeld voor het “My Ryanair” klantregistratieprogramma.

 

 

Ryanair’s Kenny Jacobs zei:

“We zijn verheugd met onze nieuwste aanpassingen van de website” Ryanair Rooms “, onze laatste ‘Always Getting Better’ verbetering. Deze marktleider website biedt klanten nu nog meer keuzes, verbeterde zoekopties en een vereenvoudigd boekingsproces, zodat ze hun ideale accommodatie kunnen kiezen – maar altijd tegen de laagste prijzen.

We werken nu samen met vijf accommodatieverstrekkers, waardoor klanten meer dan 1,2 miljoen kamers kunnen kiezen, van 5 sterren hotels tot hostels en B & B’s, en net als onze lage tariefvluchten, zullen we niet te kloppen zijn op prijs of keuze..

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.