De Italiaanse regio Valle d’Aosta kiest voor Tourism Marketing Concepts voor PR en Marketing in de Benelux

Steeds meer Nederlandse en Belgische toeristen weten hun weg te vinden naar de prachtige, kleine Italiaanse regio Valle d’Aosta. . TMC is verheugd deze verborgen parel van Italië te promoten in de Benelux markt.

valle-d-aosta-1

Valle d’Aosta: klein maar fijn

Valle d’Aosta heeft een oppervlakte van slechts 3,266 vierkante kilometer – 1% van de Italiaanse bodem – en is daarmee de kleinste regio van het land. Desondanks heeft het ongelooflijk veel te bieden! Het is de bestemming bij uitstek voor bergliefhebbers, wintersporters en wandelaars: ruim een derde van het gebied ligt op een hoogte van meer dan 2.600 meter. De indrukwekkende bergen in de Alpen vormen het decor van de gezellige dorpen en de oude gletsjers nodigen uit beklommen te worden.

 

 

Actieve outdoor vakantie in het hart van de Italiaanse Alpen

Met prachtige bergen, uitgestrekte Alpenweiden, diepe ravijnen en lieflijke dalen, meren en bossen leent Valle d’Aosta zich als geen ander voor een actieve outdoor vakantie. In de winter zijn de wintersportmogelijkheden eindeloos, in de zomer maak je de mooiste wandelingen of fietstochten. Ga rotsklimmen op de steile rotswanden en raften of kanoën op het water uit de Italiaanse Alpen.

 

 

Historie en gastronomie

Voor wie naast outdoor activiteiten ook houdt van een flinke dosis cultuur opsnuiven: in Valle d’Aosta kan het allemaal! Prehistorische monumenten, Romeinse overblijfselen en meer dan honderd middeleeuwse kastelen en renaissance woningen laten het rijke verleden van de regio goed zien. Er wordt grote waarde gehecht aan tradities, feesten en lokale ambachten. Tel daar de overheerlijke Valdostaanse gastronomie bij op en je hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie.

valle-d-aosta

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.