Ontdek de Poolse stad Warschau per fiets

Op 1 maart is in Warschau het officiële zesde seizoen geopend van de publieke huurfietsen Veturilo!
Sinds augustus 2012, toen de toeristen en de inwoners van de stad voor het eerst gebruik konden maken van Publieke huurfietsen in Warschau hebben 445 duizend personen bijna 8 miljoen keer een fiets gehuurd!

polen-fiets-warschau

 

 

Vorig jaar hadden de gebruikers van Veturilo 205 fietsstations en 3059 fietsen ter beschikking. Dit jaar is het netwerk aanzienlijk uitgebreid. Momenteel zijn er bijna 316 fietsstations en 4660 fietsen, waaronder 100 elektrische fietsen (vanaf 1 juni). Het netwerk van kinderfietsen en tandemfietsen is ook ontwikkeld. Veturilo heeft zich met name in de stadswijken Praga Północ, Praga Południe, Centrum, Wola en Ochota uitgebreid – daar zijn de meeste nieuwe stations bijgekomen. Bij deze uitbreiding blijft het niet bij, de fietsnieuwtjes voor liefhebbers van dit vervoermiddel.

 

 

Dit seizoen begeeft Veturilo zich op het hoogste technologische niveau. Het netwerk is verbeterd met compleet nieuwe stations uitgerust met moderne touchscreens en contactloos gebruik maken van pasjes. Nieuw en meer comfortabel zijn ook de fietsen zelf. Met een gebruiksvriendelijke en functionele mobiele applicatie is het mogelijk om snel een fiets te huren door het scannen van een QR-code. Op deze manier heeft Veturilo haar positie in de top van de grootste en modernste leenfietsenstelsels (het qua grootte vijfde systeem in Europa!) verstevigd!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.