QAZQA en Caravanity presenteren ideale outdoor lamp Storm

De traditionele olielamp is deze zomer door interieurmerk QAZQA en platform Caravanity in een hip jasje gestoken. Ontwerpster Femke Creemers van Caravanity.nl liet zich inspireren door de iconische vorm van de stormlamp en vertaalde dit door naar een lamp die écht storm-proof is.

storm-caravan-zonsondergang

Storm heeft een stevig design en is door het materiaalgebruik stoer én sfeervol tegelijk. “De outdoor lamp brengt sfeer en comfort tijdens kampeervakanties, eindeloze zomeravonden en BBQ sessies in het park of op het strand.” aldus Creemers.

 

 

storm-gras-overdag

Dé ideale outdoorlamp

“Ik wilde een iconische outdoorlamp maken, die niet gevoelig is voor een stootje én er tof uit ziet. Dat is Storm in een notendop”, vertelt Femke Creemers, ontwerpster van de lamp en grondlegger van Caravanity.nl. Storm heeft eindeloos veel mogelijkheden: hij kan hangen en staan, je kunt hem meenemen tijdens een avondwandeling, heeft vier verschillende lichtstanden en is oplaadbaar. Storm geeft voldoende en sfeervol licht op outdoor locaties zoals de camping, het terras, een boot, in de tuin en in het bos. De designlamp is binnenshuis een moderne eyecatcher en geeft gezellig licht in de slaapkamer of op de eettafel tijdens een fijn diner.

 

 

Productinformatie

  • Aantal lichtstanden: Vier – dimlicht, sfeerlicht, leeslicht, flikkerend licht
  • Formaat: Hoogte 30cm, breedte 21cm, diepte 14cm
  • Verkoopprijs: €54,95
  • Te koop bij: Qazqa.com, Caravanity.nl en Lampenlicht.nl bij LOODS5, bol.com en Amazon
  • Verkrijgbaar vanaf: 1 juni 2017

storm-caravan-overdag

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.