Met 1 tolbadge supersnel over Franse én Spaanse snelwegen

Goed nieuws voor iedereen die opziet tegen de drukte bij de tolpoorten op weg naar zijn vakantieadres in Zuid-Europa. Er is nu een tolbadge voor auto’s, motors en campers, waarmee je gewoon kunt doorrijden bij de Franse én Spaanse tolwegen. Bovendien werkt de badge als betaalmiddel bij meer dan 300 Franse parkeergarages.

auto-file-frankrijk-spanje

 

 

Files vermijden bij de tolpoorten

De Bip&Go is de enige Franse badge die elektronische tolbetaling mogelijk maakt in Frankrijk en Spanje. Op de Franse autoroutes kiezen badgehouders voor de aparte rijstroken van de Télépéage. In Spanje aangeduid met Via-T op de Autopistas. Bij het langzaam benaderen van de T-tolpoorten (30 km/uur) wordt de badge geregistreerd en zwaait de tolpoort open, zonder dat er hoeft te worden gestopt. De tolkosten worden achteraf in rekening gebracht.

tolwegen-frankrijk-spanje

Eenmalige aanschaf van de badge en alleen betaling bij gebruik

Vakantiegangers betalen eenmalig voor de aanschaf en activatie van de badge en betalen alleen abonnementsgeld voor de maand(en) waarin zij daadwerkelijk gebruik maken van de Bip&Go. Voor Frankrijk is dat €1,70 en voor Spanje € 2,50 per maand. Tol- en parkeergeld worden bovenop het maandtarief gefactureerd en automatisch van de rekening afgeschreven.

 

 

Ook geschikt voor motorrijders

De badge is online te bestellen en wordt binnen 48 uur na aanmelding verzonden, samen met de houder, die gebruikers op de voorruit plakken. Voor motorrijders is een armbadge beschikbaar.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.