’s Werelds beste reisblogger Brooke Saward is in Nederland voor boekpresentatie

Brooke Saward, blogger en reis-instagrammer en auteur van World of Wanderlust, komt van 9 tot 15 mei naar Nederland ter promotie van de Nederlandse vertaling van haar non-fictieboek. Tijdens haar bezoek zal Saward diverse signeersessies en lezingen doen en is ze beschikbaar voor interviews.

brooke

Brooke Saward

De van origine Australische, 24-jarige Brooke Saward werd door Bloglovin verkozen tot ‘s werelds beste reisblogger en haar blog worldofwanderlust.com staat wereldwijd op de 45e plek in de categorie algemeen. Op haar blog geeft ze reis-, beauty- en lifestyle advies, en heeft ze ook verschillende internationale kookrecepten verzameld. Ondertussen is er zelfs een World of Wanderlust-app. Brooke is met haar werk al verschenen in verschillende magazines en heeft vijf medewerkers die haar helpen vanuit verschillende steden in de hele wereld.

Brooke Saward

Brooke Saward

Word of Wanderlust: het boek

In haar boek World of Wanderlust deelt Brooke de mooiste foto’s en het beste reisadvies. Of het nu gaat over de fijnste kleding om in het vliegtuig te dragen of de lekkerste foodtrucks in New York City, Brooke heeft overal ervaring mee. World of Wanderlust is hét boek voor iedereen die op reis wil maar niet weet waar te beginnen. World of Wanderlustzal in mei in het Nederlands worden uitgegeven door Blossom Books.

 

 

World of Wanderlust | € 22,50

Op Blossombooks.nl kun je alles adressen vinden waar je Wordt of Wanderlust kunt bestellen.

  • Brooke Saward
  • ISBN 978 90 206 7878 9
  • Formaat 17,5 x 20cm
  • Flexicover, 236 pagina’s
  • NUR 500

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.