Publiekswinnaars van het Kids PretparkTip! zijn bekend!

Ruim 2800 kids en ouders hebben bepaald waar je de állerleukste pretparkvakantie viert. Zij stemden tussen 1 april en 1 mei op hun favoriet in de Kids PretparkTip! competitie: een initiatief van Kids Vakantiegids, waarbij de tien beste pretparkvakanties in Nederland en Europa worden onderscheiden met het felbegeerde Kids PretparkTip! Keurmerk. Attractie- en Vakantiepark Slagharen is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot de beste pretparkvakantie van Nederland. In Europa is Disneyland Paris met het Disneyland Hotel tot absolute winnaar gekozen.

winnaars-pretparken

#1 Nederland: Attractie- en Vakantiepark Slagharen

In Nederland vier je de leukste pretparkvakantie bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen in Overijssel. Het attractiepark in Wild West-stijl scoorde vooral met het grote aanbod attracties voor verschillende leeftijden, waaronder de onlangs geopende Gold Rush: de eerste triple launch coaster van Nederland. Ook het eigen waterpark Aqua Mexicana en de thema-events zoals het jaarlijkse Mardi Gras en Miracle of Lights zorgden voor een hoge score. Het eigen vakantiepark gooide vooral hoge ogen met de ligging ten opzichte van de attracties en de unieke themaverblijven, waaronder de luxe wigwamtenten, Cowboy Cottages en nieuwe Racoon Lodges.

 

 

#1 Europa: Disneyland Paris & Disneyland Hotel

Disneyland Paris en het eigen Disneyland Hotel zijn favoriet voor een pretparkvakantie in Europa. Disneyland Paris viert dit jaar haar 25e verjaardag en pakt daarom groots uit met nieuwe shows, parades en zelfs compleet vernieuwde attracties. Deze noviteiten, maar ook het grote aantal en de diversiteit in attracties, de thema-events en meet-and-greets met populaire kinderhelden leverden het Franse pretpark veel punten op. Een verblijf in het Disneyland Hotel, pal voor de poorten van het Disneyland Park maakt de beleving compleet. Hier logeer je in unieke themakamers, ontmoet je je favo Disney figuren en word je prinses voor een dag met een sprookjesachtige make-over.

 

 

Kids PretparkTip! Keurmerk 2017

Nederlandse gezinnen combineren een zomervakantie of weekendje weg steeds vaker met een bezoek aan een pretpark. Met een (of meerdere) overnachting(en) in een nabijgelegen accommodatie maak je als pretparkliefhebber je vakantie helemaal compleet. Om te achterhalen waar je als gezin met kids de beste pretparkvakantie viert, reikt Kids Vakantiegids ieder jaar het Kids PretparkTip! Keurmerk uit. Uniek aan dit initiatief is dat zowel het pretpark zelf, als de hotels, vakantieparken en campings in de buurt worden beoordeeld op de aanwezige kidsfaciliteiten. Vorige maand maakte Kids Vakantiegids de top 10 selectie in Nederland en Europa bekend. Vervolgens koos het grote publiek zowel voor Nederland als Europa één absolute winnaar, door tussen 1 april en 1 mei te stemmen via de Kids PretparkTip! website. Er werden ruim 2800 stemmen uitgebracht.

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van het hele gezin. Het Kids Vakantiegids magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 100.000 en brengt de nieuwste en leukste familievakanties onder de aandacht. Op de website Kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks driemiljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.