Hogesnelheidslijn brengt Bretagne dichterbij

Sinds maart 2016 is er een directe vlucht tussen Amsterdam en Bretagne. Vanaf dit jaar komt daar een nieuwe snelle verbinding bij: de hogesnelheidstrein!

 trein-bretagne

 

 

Vanaf 2 juli 2017 opent de hogesnelheidslijn tussen Parijs en Bretagne. Vanuit de hoofdstad van Frankrijk ben je voortaan binnen anderhalf uur in Rennes! Deze dynamische studentenstad is een leuke bestemming voor een citytrip en het ideale startpunt voor een rondreis over het Franse schiereiland. Dankzij de goede openbaarvervoersverbindingen ben je namelijk zó aan de kust in Saint-Malo of in de middeleeuwse stad Vannes. Ook de meer westelijke steden Brest en Quimper zijn eenvoudig met de trein te bereiken. Wil je iets meer flexibiliteit? Huur dan een auto op het station van Rennes en reis zelf langs de mooiste plekjes van Bretagne.

 

 

Bretagne zonder mijn auto

De regio Bretagne zet zich volop in voor een duurzaam toerisme. Dankzij haar inzet stond de regio eind 2016 als enige in Frankrijk in de top 100 meest duurzame bestemmingen ter wereld (Green Destinations). Om duurzaam toerisme nog meer te bevorderen, lanceerde de regio onlangs de campagne “Bretagne sans ma voiture” (Bretagne zonder mijn auto). Een aanmoediging om de regio te verkennen met de trein, de bus of op de fiets. Dankzij de hogesnelheidslijn wordt het nog makkelijker om Bretagne met het openbaar vervoer te bereiken én te ontdekken!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.