18.200 fans sluiten samen met Zucchero het winterseizoen in Ischgl af

Zondag 30 april vierden ruim 18.000 enthousiaste wintersport- en muziekfans, samen met de Italiaanse zanger Zucchero, de zonnige finale van een succesvol en sneeuwrijk winterseizoen in de Silvretta Arena op 2.320 m hoogte.

Ischgl-zucchero

 

 

Met een blauwe lucht en witte bergen als decor gaf de ‘vader van de Italiaanse blues’, samen met zijn dertien bandleden, een spectaculair concert. Meer dan twee uur lang genoten wintersporters van expressieve nummers van Zucchero ‘s huidige album ‘Black Cat’ en zijn wereldwijde hits zoals ‘Baila Morena’, ‘Senza una Donna’ en ‘Miserere’.

 

 

“Met het Top of the Mountain Closing Concert kunnen wij, dankzij de hoogte van het skigebied, terugkijken op een succesvolle en sneeuwrijke winter. We zijn er trots op dat we met onze goede sneeuwcondities indruk maken op onze gasten van de allereerste tot de laatste dag van dit seizoen”, aldus Andreas Steibl, directeur.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.