RegioBank ook in 2017 hoofdsponsor Drentse Fiets4Daagse

RegioBank heeft zich ook in 2017 als hoofdsponsor aan de Drentse Fiets4Daagse verbonden. De 52e editie van het grootste meerdaagse fietsevenement van Nederland, dat op dinsdag 25 juli van start gaat, draagt de naam RegioBank Drentse Fiets4Daagse.

fietsvakantie

Door zich te verbinden aan de Drentse Fiets4Daagse toont RegioBank haar betrokkenheid bij de regio. De bank zet zich in voor lokale verbondenheid en draagt actief bij aan de leefbaarheid. Alleen al door er samen met haar zelfstandige adviseurs, voor te zorgen dat mensen hun geldzaken in de buurt kunnen regelen.

 

 

De Drentse Fiets4Daagse is een groot, door ruim 600 vrijwilligers gedragen evenement. Het trekt ca. 13.000 deelnemers uit het hele land, maar ook met een grote regionale betekenis: ruim 30% van alle deelnemers komt uit Drenthe. De RegioBank past hier uitstekend bij met haar regionale betrokkenheid.

 

 

De routes lopen door de prachtige Drentse natuur, over vrij liggende fietspaden en via gevarieerde routes. Met maar liefst acht startplaatsen en verschillende afstanden is er voor ieder wat wils. Naast de volledige vierdaagse, kunnen deelnemers ook 1, 2 of 3 dagen fietsen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.