All About Fashion in Sittard

Zondag 30 april staat het centrum van Sittard geheel in het teken van mode tijdens het event All About Fashion. Een goed begin van het zomer-­ en lenteseizoen waarbij lokale winkeliers van de stad hun unieke, eigenzinnige collecties laten zien. Laat je op deze koopzondag onderdompelen in de wereld van mode!

all-about-fashion

Fashionparade

Sessibon zorgt dit jaar wederom voor een te gekke fashionparade. De nieuwste trends en mooiste outfits zullen langs komen. Meer dan 70 modellen paraderen op bijpassende muziek door de binnenstad van Sittard met de laatste collecties van lokale winkeliers. Voor iedereen zit er wel iets moois tussen!

Beautyspots

Laat je verwennen bij één van de beauty-­spots! Verschillende beautyzaken van de binnenstad staan met make-­up-­ en hairstylisten klaar om je een hippe make-­over te geven. Wedden dat jij na die make-­over klaar bent voor het voorjaar?

 

 

Let op dat je er op-­en-­top bijloopt op 30 april, want de modepolitie is er weer! Wie weet spotten de modeagenten je bijzondere outfit en win je een leuke prijs!

Knutselen voor kids

Voor de kleine fashionistas is de kinderhoek ook dit jaar weer onderdeel van All About Fashion. Kinderen krijgen de kans om een eigen tas te ontwerpen. De keuze is reuze: kleurrijke tassen liggen klaar om versierd te worden met de mooiste pailletjes, strikjes, en lintjes.

 

 

In it to win it!

Misschien houd je wel een leuk cadeau over aan deze feestelijke koopzondag!? Vul na aankoop van een product bij een van de deelnemende winkeliers de voucher in en maak
kans op een grandioze fashionprijs.

We zien je graag op 30 april in de binnenstad van Sittard in Zuid-Limburg!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.