Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt Kabouter Klus tijdens meivakantie

Er is niets zo leuk als een dagje uit naar Plopsa Indoor Hasselt. Bezoekers kunnen hier terecht voor plezier op meer dan 25 binnen- en buitenattracties en voor de hele dag doorlopend meet & greets met hun favoriete televisiehelden.

kabouter-klus-plopsaland

Maar dat is nog niet alles: gedurende de hele meivakantie én op 1 mei trakteert het pretpark in België alle Plopsa-fans op een dagelijkse liveshow! Kabouter Klus verwelkomt alle bezoekers met een knotsgek spektakel om er vervolgens samen met hen de boel op stelten te zetten. Hierbij neemt hij hen mee op avontuur in het kabouterbos en zingt samen met hen de bekendste kabouterhits. Na de show nodigt hij iedereen uit om tussen een kleurrijke confettiregen te dansen.

 

 

“Het is de eerste keer dat we een aparte programmatie voorzien tijdens de meivakantie.”, zegt Patrik Van Grootel, Parkmanager van Plopsa Indoor Hasselt, hierover. “We merken een alsmaar stijgende populariteit van Plopsa Indoor Hasselt onder Nederlanders en gaan dan ook graag op deze vraag in! Het park is dan ook ideaal gelegen op slechts een halfuurtje rijden van de Nederlandse grens en hét perfecte uitje voor alle weersomstandigheden. Bezoekers kunnen zowel binnen als buiten in het ruime buitengedeelte terecht.”

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.