Landal GreenParks verkozen tot Klantvriendelijkste Leisure Bedrijf van Nederland

Landal GreenParks is verkozen tot Klantvriendelijkste Leisure Bedrijf van Nederland. Landal eindigde in de top 10 van meest klantvriendelijke bedrijven van ons land als derde, achter Greetz en winnaar Coolblue.

landal-greenparks

Vorige maand werd al bekend dat Landal genomineerd was voor een top-10 positie, samen met Coolblue, Efteling, EMTÉ Supermarkten, Greetz, IKEA, Miss Etam, Pearle, Specsavers en Van der Valk. De prijzen werden gisteravond bekend gemaakt tijdens het CustomerFirst Gala in het Beatrix Theater in Utrecht.

In 2010 was Landal het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland en op het jaar 2014 na heeft de aanbieder van bungalowvakanties als enige van alle bedrijven in Nederland telkens een plaats in de top 10 behaald.
Het juryrapport stelt: “De kracht van Landal GreenParks zit duidelijk in de medewerkers: zij doen er alles aan om klanten een onbezorgde vakantie te bezorgen. Ze zetten graag een stapje extra voor hun bezoekers en zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Dat hebben klanten dit jaar opnieuw beloond.”

 

 

“Vakantie is een beleving en gastvriendelijkheid is voor al onze medewerkers het allerbelangrijk-ste, dit is waarmee we ons al jaren weten te onderscheiden van andere aanbieders,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks. “We weten op elk van onze 85 parken persoonlijke en oprechte interesse te tonen voor onze gasten. Vaak zijn dat kleine momentjes van geluk, maar ze maken wel het verschil. Daardoor weten we verwachtingen te overtreffen, bevelen gasten ons aan bij familie en vrienden en komen ze graag bij ons terug. Met onze 3.500 collega’s zijn we dagelijks in de weer om onvergetelijke vakanties van onze gasten waar te maken.”

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.