In november met Transavia vanaf Eindhoven Airport naar Tel Aviv, Marrakech en Sevilla

Vliegmaatschappij Transavia breidt haar pakket aan bestemmingen vanaf Eindhoven Airport uit. Met ingang van november -als het nieuwe winterschema ingaat- gaat Transavia ook Tel Aviv, Marrakech en Sevilla aandoen. Daarmee komt het totaal aantal bestemmingen vanaf Eindhoven Airport uit op 21.

Tel Aviv

Tel Aviv zal starten met een tweewekelijkse connectie, vertrekkend op dinsdag en vrijdag vanaf Eindhoven Airport. De komst van Tel Aviv als nieuwe bestemming betekent tevens dat Israël als nieuw land toegevoegd wordt aan de landenportfolio van Eindhoven Airport. De stad in Israël is een interessante zakelijke bestemming, Tel Aviv kent een florerende IT sector, wat zeker een goede match zal zijn met het bedrijfsleven in de Brainport regio.

 

 

Daarnaast is Tel Aviv een interessante toeristische bestemming voor de Nederlandse zonzoeker, maar ook vice versa is Nederland inmiddels één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Europa onder Israëli.

Marrakech

De Marokkaanse stad Marrakech zal tevens twee keer per week worden aangedaan door Transavia. Op woensdag en zaterdag zal er gevlogen worden tussen Eindhoven en de Noord-Afrikaanse stad. Met de toevoeging van Marrakech zal het aantal bestemmingen naar Marrokko vanaf Eindhoven komen op 6, waarbij Fez, Nador, Oujda, Rabat en Tanger reeds werden aangevlogen.

 

 

Tot slot zal Transavia drie keer per week vliegen naar de prachtige stad Sevilla vanaf Eindhoven, te weten op dinsdag, donderdag en zondag

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.