Via CT-visumdienst vraag je gemakkelijk een visum aan!

Ben je van plan om een reis te maken naar een land, waarvoor u een visum nodig heeft? Vanaf vandaag is er één site om voor de Verenigde Staten, Australië, Canada, Kenia en Turkije een e-visum aan te vragen: CT-visumdienst.
australie-visum

Ben je er aan toe om er eens lekker tussen uit te gaan, maar ook gebonden aan een bepaald budget? Overweeg dan eens om een bezoekje te brengen aan Turkije. Wil je liever op safari? Denk dan eens aan Kenia. Liever rondtrekken door de Outbacks, snorkelen in de Barrier Reef of het Opera House bekijken? Dan moet je naar Australië. Vraag binnen enkele seconden jouw e-visum voor Australië online aan.

 

 

Canada is dé locatie voor een ideale mix tussen natuur, cultuur en geweldige steden. Of toch liever bruisende wereldsteden en een spectaculaire natuur? Wat dacht je van de Verenigde Staten? De wereld ligt voor je open. In ieder geval kun jij flink besparen op je e-visum bij www.ct-visumdienst.nl, de goedkoopste online visumdienst voor Nederland en België.

turkije-visum

Voor een e-visum Turkije betaal je op deze website slechts € 24,50 per persoon en je kunt alles in een paar minuten regelen. Het visum zal binnen 12 uur worden geleverd per e-mail. Een e-visum voor Australië kost je slechts € 14,50 per persoon en ook dit visum zul je al binnen 24 uur ontvangen per e-mail. Een ETA voor Canada heb je al voor een bedrag van € 16,50 per persoon en zul je binnen 24 uur ontvangen per e-mail. Een ESTA voor de Verenigde Staten kan je al aanvragen voor een bedrag van € 21,50 per persoon en ontvang je binnen 24 uur per e-mail. En ook voor Kenia vind je nergens anders een goedkoper visum. Het e-visum voor Kenia is slechts € 66,50 per persoon en kun je binnen 48 uur in je bezit hebben. Bezoek snel www.ct-visumdienst.nl en profiteer van deze voordelige prijzen.

 

 

Een e-visum aanvragen bij CT-visumdienst is betrouwbaar, goedkoop én snel. Bovendien wordt het je wel heel makkelijk gemaakt. Alles is in het Nederlands, geheel digitaal en je kunt betalen met iDEAL of Bancontact. Op deze manier hoef je je geen zorgen meer te maken over het visum en kun jij je concentreren op je vakantie. Laat het visum maar aan ons over, want dit is onze business.

Mocht je vragen hebben, neem dan via info@ct-visumdienst.nl contact met ons op. Je krijgt dan snel betrouwbare informatie en met al jouw gegevens zal op een zorgvuldige manier worden omgegaan en door ons beveiligd worden opgeslagen. Wij vragen het visum direct aan bij de desbetreffende overheid. Niemand anders krijgt jouw gegevens te zien en de gegevens zullen direct na het versturen van het visum, automatisch worden verwijderd.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.