Jet Airways wint prestigieuze onderscheiding Schiphol

Jet Airways, India’s toonaangevende internationale full-service luchtvaartmaatschappij, is door Amsterdam Airport Schiphol bekroond met de onderscheiding “Intercontinental Passenger Airline of the Year”.

jetairways-prijs

General Manager Benelux Samir Chada ontving de prestigieuze onderscheiding uit handen van Schiphol’s Chief Operations Officer Birgit Otto. De Indiase luchtvaartmaatschappij werd tijdens het jaarlijkse Business Award-diner van Schiphol onderscheiden.

 

 

Birgit Otto, Amsterdam Airport Schiphol, zegt: “Elk jaar kent Koninklijke Schiphol Group Awards toe aan zakenpartners die zich hebben onderscheiden door innovatie of bijzondere operationele prestaties en die bijdragen aan de ontwikkeling van onze luchthaven. Jet Airways introduceerde simultaan drie nieuwe intercontinentale routes vanuit Schiphol. Mumbai werd toegevoegd aan de lange lijst van Schiphol’s bestemmingen en de luchtvaartmaatschappij zette door een gerichte marketingcampagne India op de kaart in ons land.”

 

 

Samir Chada, General Manager Benelux, Jet Airways, vult aan: “Jet Airways stuurt haar operaties primair op de dienstverlening aan haar reizigers. De ‘on time arrival’ is, mede vanwege de vele gasten die overstappen op aansluitende vluchten in ons netwerk of dat van onze partners, van eminent belang. We zijn erg trots op het feit dat we in punctualiteit binnen een jaar tot de Top 5 van een leidende luchthaven als Schiphol horen. Vanuit Schiphol ontsluiten we een enorm aantal bestemmingen in India en dankzij toenemende codeshare-afspraken groeit het Jet Airways netwerk continu.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.