Haagse Markt open op Tweede Paasdag

Wie op Tweede Paasdag liever iets anders doet dan het bezoeken van een woon- of meubelboulevard, kan op maandag 17 april terecht op de Haagse Markt. De grootste openluchtmarkt van Europa gaat ook dit jaar weer open van 09.00-17.00 uur. Een gezellig dagje uit voor jong en oud: van struinen tussen de ruim 540 kramen met exotisch fruit en dagverse vis tot trendy kleding, (mode)accessoires, bloemen, snoepgoed, stoffen en schoenen.

denhaag-nederland

 

 

“De Haagse Markt is op Tweede Paasdag bij uitstek een leuk uitje voor het hele gezin. Ieder jaar trekken we een groot aantal bezoekers met Pasen wat aantoont dat de markt ook op feestdagen zeer in trek is. De Haagse Markt behoort tot de top 3 beste markten van Nederland en is een must see bij een bezoek aan Den Haag. Op maandag 17 april, Tweede Paasdag, is de markt geopend van 09.00 tot 17.00 uur!”, aldus Wim van Leeuwen namens de Marktkamer van de Haagse Markt.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.