Vlieg deze zomer twee keer per dag met Emirates naar Bali

Emirates start vanaf 2 juli 2017 met een tweede dagelijkse vlucht naar Bali, Indonesië. De extra vlucht wordt toegevoegd vanwege de groeiende vraag naar reizen van en naar Bali en zal zorgen voor een grotere capaciteit en meer verbindingsmogelijkheden voor reizigers.

Bali is een van de populairste eilanden van Indonesië en de vraag naar tickets neemt elk jaar gestaag toe. Het eiland verwelkomde in 2016 bijna vijf miljoen buitenlandse toeristen, een miljoen meer dan in 2015.

 

 

De tweede dagelijkse Emirates vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 777-300ER toestel dat plaats biedt aan 42 Business Class en 386 Economy Class stoelen. Passagiers kunnen aan boord genieten van regionaal geïnspireerde maaltijden en Emirates’ award-winning inflight entertainmentsysteem ice. Daarnaast mogen passagiers in Economy Class tot 35kg bagage meenemen en in Business Class zelfs tot 40kg.

 

 

De extra vlucht sluit naadloos aan op verschillende Europese routes, waaronder vluchten uit Amsterdam. Vlucht EK360 vertrekt om 01:25 uur uit Dubai en komt om 14:30 uur aan op Ngurah Rai International Airport. De terugvlucht, EK361, vertrekt om 16:30 uur en komt om 20:30 uur aan in Dubai.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.