Air Transat introduceert revolutionaire nieuwe vliegtuigbrandstof

Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, is bijzonder trots op haar nieuwste innovatie op het gebied van brandstof management. Na acht jaar van onderzoek en ontwikkeling, staat de luchtvaartmaatschappij op het punt een revolutie te ontketenen in de luchtvaartindustrie met de introductie van een alternatieve brandstof op basis van ahornsiroop.

 

 

Hernieuwbare en duurzame energiebron

Dankzij een gepatenteerd elektrolyse proces heeft Air Transat de formule gevonden om een synthetische kerosine te extraheren uit de koolwaterstof elementen die aanwezig zijn in esdoornwater – ahornsiroop aangelengd met water. De verkregen substantie kan, na bepaalde bewerkingen, dienen als hernieuwbare en duurzame energiebron. 100% natuurlijk én 100% inzetbaar met de vloot.

 

 

Hernieuwbare en duurzame energiebron

Dankzij een gepatenteerd elektrolyse proces heeft Air Transat de formule gevonden om een synthetische kerosine te extraheren uit de koolwaterstof elementen die aanwezig zijn in esdoornwater – ahornsiroop aangelengd met water. De verkregen substantie kan, na bepaalde bewerkingen, dienen als hernieuwbare en duurzame energiebron. 100% natuurlijk én 100% inzetbaar met de vloot.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.