Als ‘newly weds’ in een stretch limousine genieten van je huwelijksreis

Meer dan ooit verkiezen pasgetrouwde stellen een roadtrip boven luieren op het strand als huwelijksreis. Voor deze reislustige lovebirds lanceert autoverhuurder Sunny Cars het Honeymoon-servicepakket.

In dit pakket is een upgrade van de huurauto naar een stretch limousine, inclusief chauffeur, inbegrepen.Om de huwelijksreis nóg specialer te maken is de limousine romantisch aangekleed met o.a. rozenblaadjes. Daarnaast vinden de koppels een fles gekoelde bubbels op de achterbank en is er een goed gevulde minibar met lekkere hapjes aanwezig. Zoals bij alle huurauto´s van Sunny Cars is het Honeymoonpakket all-in en zijn dus alle benodigde verzekeringen, terugbetaling eigen risico en een extra WA-verzekering van € 7,5 miljoen bij de prijs inbegrepen. Sunny Cars speelt met dit nieuwe servicepakket in op de behoefte van pasgetrouwde stellen om op een romantische wijze een roadtrip te maken. Dit voorjaar start de autoverhuurder met een pilot waarbij het pakket wordt aangeboden op de populaire autohuurbestemming; Zuid-Afrika.

 

 

In alle vrijheid met een huurauto een land ontdekken maar tegelijkertijd ook de tijd hebben om je partner diep in de ogen te kijken? Met het Honeymoon-pakket kan dat. Geen ruzie over het nemen van de verkeerde afslag. Je ploft gewoon hand-in-hand romantisch samen op de achterbank van de stijlvolle limo terwijl het landschap langzaam aan jullie voorbij trekt. Nadenken over de route en het rijden laat je lekker aan de privéchauffeur over. Hoe het werkt? Maak bij de reservering een keuze uit de huurauto´s met het servicepakket All-in/FF/HM (waarbij HM staat voor Honeymoon) en geef de juiste vluchtgegevens door. De chauffeur wacht het kersverse bruidspaar op de luchthaven op met de stretch limousine.

Reiservaring compleet maken

Hans Knottnerus, General Manager Sunny Cars Nederland & België: “Wij vinden het fantastisch om te merken dat steeds meer mensen een roadtrip overwegen als huwelijksreis. Dankzij onze jarenlange ervaring en contacten met lokale verhuurders, was het een logische stap om dit aanvullende servicepakket op te zetten. De dienst spreekt zowel onze jongere als oudere doelgroep aan; meer bijzondere plekken ontdekken maar ook genieten van luxe, romantiek en vooral niet na hoeven denken over de route. 100% zorgeloos, want alle verzekeringen zijn geregeld. Onze verwachtingen over de verdere uitrol van deze pilot zijn dan ook groot.”

 

 

In het Honeymoon servicepakket is naast de standaard all-in huursom het volgende inbegrepen:

  • Stretch limousine
  • Pick-up at airport
  • Privéchauffeur gedurende gehele trip
  • Champagne bij aankomst
  • Romantische aankleding huurauto
  • Gevulde minibar gedurende gehele trip

Het Honeymoon-pakket (HM) is vanaf dit voorjaar als aanvullend servicepakket via de website van Sunny Cars bij te boeken en kost Euro 13,50 per reisdag. Meer informatie is te vinden op www.sunnycars.nl/honeymoon

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.