Booking.com start verkoop fietstours Baja Bikes

Als onderdeel van het nieuwe Booking.com Experiences is een samenwerking gesloten tussen Baja Bikes en Booking.com. Daarmee wordt het voor Booking.com klanten mogelijk om een bestemming op de fiets te ontdekken. Met of zonder Nederlandse gids. De fietstours & -huur van Baja Bikes zullen binnen enkele weken boekbaar zijn bij Booking.com.

Fietsen huren in Barcelona met Bajabikes

Fietsen huren in Barcelona met Bajabikes

Booking.com Experiences

Booking.com betreedt de markt voor excursies en experiences in steeds meer steden. In Barcelona, Rome en Parijs zal de internationale beddenreus starten met een flink aanbod, waaronder de populaire fietstours van Baja Bikes. Klanten kunnen door middel van een QR code een fietstour of huurfiets reserveren bij Baja Bikes, en zo de stad op unieke en toegankelijke wijze ontdekken met of zonder een local als gids.

 

LEES OOK DIT: Ontdek elke maand een nieuw fietsrondje door fietsjournalist Bert

 

Blijvende groei

Deze stap past in de ontwikkeling van het in 2005 gestarte Baja Bikes waarbij wordt gekozen om strategische allianties aan te gaan, en zo de blijvende groei te consolideren. Baja Bikes verkoopt inmiddels Fietstours & Fietshuur in meer dan 70 steden wereldwijd.

 

 

“In het groeiende oerwoud aan boekingsportals en online excursie-aanbieders, is Baja Bikes de enige wereldwijd actieve specialist op het gebied van fietstours en fietshuur die zelf zijn gidsen kent en weet welke kleur de fietsen hebben. Kwaliteit moet je in eigen hand houden en niet overlaten aan een market place, luidt het nuchtere motto van de twee Nederlandse eigenaren. “Klanten keren al meer dan tien jaar terug. Met een keuze uit ruim 70 wereldbestemmingen zit je vrijwel altijd goed. Het volume dat we jaarlijks draaien schept grote verantwoordelijkheid. Die nemen we graag. Daar is het altijd om te doen geweest: wereldwijde impact.”, aldus Eric Castien, oprichter van Baja Bikes.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.