Corendon vergroot vakantieaanbod op het Italiaanse eiland Sicilië

Corendon heeft voor zomer 2017 het vakantieaanbod naar het Italiaanse eiland Sicilië fors uitgebreid. De reisorganisatie biedt vanaf dit jaar een diversiteit aan hotels in zowel het noordwesten als aan de oostkant van het eiland.

Vanaf 15 juni tot en met 26 oktober 2017 is het mogelijk om met de Nederlandse touroperator, luchtvaartmaatschappij en hotelier, eenmaal per week rechtstreeks van Amsterdam naar luchthaven Trapani-Birg te vliegen op de meest westelijke punt van het eiland. Corendon is de enige maatschappij die rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam naar deze luchthaven aanbiedt. Daarnaast vliegt Corendon van april tot november twee keer per week naar de oostelijk gelegen luchthaven Catania. Een achtdaagse All Inclusive vakantie naar Sicilië is bij Corendon al te boeken vanaf € 299 per persoon.

 

 

Strand en cultuur

Sicilië is het perfecte vakantie-eiland voor een strandvakantie gecombineerd met heel veel cultuur. Dankzij het heerlijk mediterrane klimaat en de zuidelijke ligging kennen niet alleen de typische zomermaanden, maar ook de maanden mei en oktober zeer aangename temperaturen. Sicilië is een schitterend groen en bergachtig eiland met zeer veel bezienswaardigheden waaronder de historische steden Catania, Palermo en Siracusa. Ook de Griekse tempelvallei Agrigento en de vulkaan de Etna zijn ‘must sees’ tijdens een bezoek aan dit karakteristiek stukje Italië.

 

 

Omgeving

Corendon heeft verschillende hotels geselecteerd in diverse badplaatsen, zoals het westelijk gelegen Mazara del Vallo en de gemeente Licata waar prachtige bezienswaardigheden en monumenten te vinden zijn. De typisch Siciliaanse badplaats Lido di Noto waar Corendon scherp geprijsde hotels aanbiedt, ligt op circa 5 kilometer van de stad Noto, een van de belangrijkste baroksteden van Italië en sinds 2002 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Aangezien Sicilië zich uitstekend leent voor cultuurvakanties biedt Corendon ook fly & drives aan op het eiland.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.