Mis het niet: Museumnacht Maastricht!

Over minder dan 2 weken is het dan eindelijk zover: Museumnacht Maastricht!Vrijdag 7 april openen maar liefst 13 Maastrichtse art venues weer gezamenlijk hun deuren van 20:00 – 01:00u. Tijdens de Museumnacht kun je met één ticket genieten van maar liefst 17.500m2 aan kunst, ruim 125 spraakmakende performances, exclusieve rondleidingen en workshops, cutting edge video­art, het uitzonderlijke werk van 130 kunstenaars en natuurlijk de nodige drinks, bites & beats.Voor degene die een combi-ticket heeft weten te bemachtigen, kunnen de voetjes tot 05:00u van de vloer tijdens de inmiddels uitverkochte Museumnacht Afterparty in de Muziekgieterij.

 

 

Een avondje uit tot ware kunst verheffen!

Van dj-­tunes, Zuid­-Koreaanse jazz en een carnavalsband tot poetry slam en Chinees spektakel. Van soft porno in een geschilderd Europees universum tot Intensive Care, a Passion for TASCHEN, Things that go Bump en volop leven in de bierbrouwerij. Het Bonnefantenmuseum wordt zelfs getransformeerd in een ware speelplaats; kom ravotten in de Playground, speel spelletjes met YOUNG OFFICE in de Arcade, ga creatief aan de slag in de Studio of ga chillen in de Relax Area. Bij Centre Céramique kan er gezongen worden als The King. Imitatie of eigen interpretatie, solo of met een band of koor? Het mag allemaal! Zelfs een Rock ’n’ Roll haircut is hier mogelijk, als je durft tenminste. En bij Lumière Cinema word je naast bijzondere Europese films in de lift verrast met sfeervolle intieme Elevator soundtrack concerten. ‘My Heart Will Go On’ zal natuurlijk niet ontbreken!

 

 

Het belooft in ieder geval weer een bonte avond te worden. Voor jong en oud, voor cultuurliefhebbers en levensgenieters, voor wereldse Maastrichtenaren en grenzeloze Europeanen, voor vroege nachtvogels en de tot-in-de-late-uurtjes-dansers. Mis het niet en koop tijdig je ticket!

En nog een keer!

Je polsbandje kan na Museumnacht Maastricht ook nog eens ingeruild worden voor één gratis herhaalbezoek! Vergeet dus niet je polsbandje na afloop te bewaren. Aan je pols of afgeknipt, dat maakt niet uit. Lever het in bij de kassa van één van de deelnemende art venues (m.u.v. Muziekgieterij) en je kan gratis naar binnen. Geldig t/m 30 april 2017.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.