Win met jouw gerecht een reis naar Zuid-Afrika!

South African Tourism gaat met behulp van Zuid-Afrikaanse chef Michael Ricketts én drie bloggers met een heerlijke Zuid-Afrikaanse eetherinnering op zoek naar de smaak van het land. In de online kookshow ‘Smaaklik Suid-Afrika’ koken zij het gerecht van hun herinnering. Maak één van deze drie Zuid-Afrikaanse gerechten na en win een reis voor twee naar Zuid-Afrika.

Reizen draait om meer dan alleen het zien van bezienswaardigheden, ook je smaakpapillen genieten graag mee. De combinatie van een lekkere maaltijd en de prachtige omgeving waar jij een gerecht hebt gegeten, zorgen voor een memorabele ervaring tijdens je reis.

Denk je aan Zuid-Afrika, dan denk je aan lekker eten. Wie droomt er nu niet van braaien op het strand of koken op de motorkap van een safari jeep? In de gastronomische hoofdstad Kaapstad is alles op culinair gebied mogelijk en door de samenkomst van culturen zijn hier verschillende keukens ontstaan. Maar wat een gerecht in Zuid-Afrika extra bijzonder maakt is het verhaal of de herinnering erachter, dit geeft het écht een speciale smaak.

 

 

De online kookshow ‘Smaaklik Suid-Afrika’ bestaat uit drie afleveringen die te zien zijn via www.mijnzuidafrika.nl/smaaklik. In de drie afleveringen maakt Zuid-Afrikaanse kok Michael Ricketts een nationaal gerecht samen met de bloggers: Lieke Pijnappels van Littlewanderbook.com; Claartje Schröder van Foodness.nl en Nigel van der Horst, beter bekend als Chef met Lef. De drie bloggers maken samen met de kok een gerecht die bij hen een fijne herinnering aan Zuid-Afrika oproept.

Het doel van de kookshow is niet alleen een lekker Zuid-Afrikaans gerecht klaar te maken, maar hier ook een mooi verhaal aan te verbinden. De herinneringen aan de maaltijden in Zuid-Afrika van de drie bloggers inspireren de kijker zelf ook het gerecht te maken, dat te vinden is op de website www.mijnzuidafrika.nl/smaaklik. Daarnaast geeft chef Michael handige tips en advies bij de gerechten.

 

 

Wil jij kans maken op twee tickets naar Zuid-Afrika of een diner voor twee bij een Zuid-Afrikaans restaurant? Maak het Zuid-Afrikaanse gerecht uit één van de video’s na, upload een foto van jouw creatie en wie weet ben jij een van de winnaars die een Zuid-Afrikaans diner voor twee wint. De winnaar met de meeste stemmen voor zijn of haar gerecht én de hoogste waardering van de chef, wint een reis naar Zuid-Afrika. De campagne loopt van 27 maart tot en met 9 april 2017. Stem jij ook op jouw favoriet?

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.