Beleef Maastricht nu bij je thuis

Maastricht Marketing lanceert een online belevingsplatform voor toeristen: bezoekmaastricht.nl. Dit met als doel om bezoekers te trekken naar Maastricht en ze de stad al op voorhand te laten beleven.

Belangstellenden willen snel antwoord op vragen als ‘wat is er te doen tijdens mijn verblijf?’, ‘waar kan ik winkelen?’ en ‘waar kan ik slapen?’ Zo blijkt uit onderzoek in samenwerking met bureau Insiders, gespecialiseerd in city destinatiemarketing. Daar speelt het platform op in. Ook Maastrichtse ondernemers profiteren hiervan. Zo zijn ze gemakkelijk te vinden onder het juiste thema en wordt hun locatie slim weergegeven via interactieve kaarten.

 

 

Wethouder Aerts: “Er liggen aanzienlijke doelstellingen bij Maastricht Marketing om het aantal bezoeken te laten groeien. Het online platform is een logische stap om bezoekers aan te trekken.” Maastricht Marketing is volop bezig om online en offline met elkaar te verbinden en ervoor te zorgen dat er meer bezoekers naar Maastricht komen. Met de naamswijziging van VVV naar Maastricht Marketing afgelopen januari en de nieuwe website die nu gelanceerd wordt, staat er dit jaar ook nog een verbouwing op de planning.

 

 

Met de modernisering van VVV-winkel naar een inspirerend visitor center, wil de organisatie bezoekers inspireren om hun verblijfsduur te verlengen of om nog een keer terug te komen naar Maastricht. Lars Flinkerbusch, directeur Maastricht Marketing: “Met alle vernieuwingen koppelen we al in de oriëntatiefase van iedere mogelijke bezoeker een gevoel van beleving aan Maastricht, zodat die bezoeker ook daadwerkelijk komt om die beleving te ervaren, mee naar huis te nemen en ook online te delen.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.