Terug naar de natuur tijdens de Algarve Nature Week

Goed nieuws voor alle outdoor- en natuurfreaks onder ons! Van 5 tot 14 mei staat de Portugese regio Algarve voor de derde keer in het teken van de Algarve Nature Week. Gedurende 9 dagen kunnen natuurliefhebbers hun geluk niet op in de Zuid-Portugese regio.

Met meer dan 150 buitenactiviteiten is er namelijk voor ieder wat wils. De Algarve is een walhalla voor fietsers, wandelaars en vogelspotters, maar ook degenen die op zoek zijn naar adrenaline kunnen hier op avontuur. Surfen, bodyboarden, kitesurfen, walvissen spotten, klimmen, duiken of paragliden, de Algarve Nature Week is dé perfecte kans voor een actieve vakantie met vrienden of familie.

 

 

De Algarve is bij Nederlanders al jaren een populaire strandbestemming, maar biedt bezoekers veel meer dan alleen zon, zee en strand. Steeds vaker weten fietsers en wandelaars, maar ook surfers en yogaliefhebbers deze regio buiten het hoogseizoen te vinden. Deze Zuid-Portugese schat is namelijk ideaal voor wie van een actieve vakantie houdt in een natuurlijke en rustgevende omgeving. De Algarve Nature Week is de ideale periode om kennis te maken met de verschillende kanten van de regio en om in actie te komen in de betoverende natuur. Bezoekers profiteren bovendien van speciale aanbiedingen voor excursies, tours en hotels.

 

 

Aanbod aan activiteiten

Van 5 t/m 7 mei hebben bezoekers van de Algarve Nature Week de mogelijkheid om in Quatro Àguas, Tavira, kennis te maken met het ruime aanbod aan activiteiten. Lokale bedrijven verzamelen zich gedurende deze drie dagen om bezoekers te informeren over bijzondere natuurervaringen en advies te geven. Toegang is gratis.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.