365 Algarve, elke dag telt!

‘Elke dag telt!’ Met dit motto als uitgangspunt heeft de Algarve het cultureel programma ‘365 Algarve’ de wereld in geroepen. Met het programma wil de Portugese regio aantonen dat de bestemming 365 dagen per jaar een bezoek waard is en de diversiteit aan activiteiten uitlichten. Met meer dan duizend muziek-, dans- en theatervoorstellingen, tentoonstellingen en culturele activiteiten neemt de Algarve de bezoeker dit voorjaar mee op een traditionele reis om de regio te (her)ontdekken. De eerste editie van het culturele programma loopt tot en met mei 2017.

Meer dan 16 bestemmingen in de Algarve

Aan ‘365 Algarve’ doen 16 gemeenten en 51 organisaties mee. Met de culturele happening gaan ze de strijd aan met het seizoensgebonden karakter van de reisbestemming. De eerste editie van het programma is in oktober 2016 gestart en loopt tot en met mei 2017. Het toegenomen culturele aanbod maakt het extra interessant om dit voorjaar een reis naar de Algarve te plannen en kennis te maken met de diversiteit van de regio.

 

 

De Algarve nodigt je uit!

Liefhebbers van muziek, film, dans, literatuur, (beeldende)kunst en theater, maar ook culinaire fijnproevers: 365 Algarve nodigt iedereen uit om de hele regio, dus niet alleen de badplaatsen, te bezoeken. Woon één van de traditionele Fadoconcerten bij in de plaats Tavira, laat je meevoeren op het ritme van de Portugese gitaar tijdens de voorstelling ‘Guitars and Heritage’ in de steden Faro, Lagos of Aljezur, of geniet van Portugese wijntjes in een jazzy omgeving tijdens ‘Jazz in the wineries’. Dit is nog maar een fractie van wat er de komende maanden in de Algarve op de culturele planning staat. De regio wil 365 dagen van het jaar interessant zijn. Omdat elke dag telt!

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.