Ontdek de leukste vakantieparken van Europa

De voorjaars- en zomervakantie komen er weer aan. Dat betekent dat er plannen gemaakt gaan worden voor een onvergetelijke vakantie: niet alleen voor jou, maar ook voor je kinderen. Om het allemaal wat makkelijker te maken zet Logis Hotels de vijf leukste attractieparken in Nederland, Duitsland en Frankrijk voor je op een rij. Family fun & gezonde nachtrust gegarandeerd voor alle leeftijden!

Avontuur om de hoek

Met maar liefst 30 attracties en een outdoor waterspeelplaats die 5.000 vierkante meter groot is, biedt attractiepark Hellendoorn genoeg avontuur voor jong en oud. Echte avonturiers wagen zich aan de achtbaan de Tornado terwijl de minder grote waaghalzen achterover kunnen leunen om te genieten van een bijzondere familieshow. Heeft jouw kind – of misschien jijzelf– toch meer met cowboys en indianen? Dan is attractiepark Slagharen de plek om te zijn deze vakantie. In dit park beleef je samen met je kinderen het echte Wilden Westen. Welk attractiepark je ook kiest: Herberg de Klomp is de ideale uitvalbasis om lekker bij te komen na deze indrukwekkende dag. Midden in een prachtige omgeving kom je tot rust en geniet je van de mooie streekgerechten.

 

 

Attractiepark en dierentuin in één

Wil jij vakantie in Duitsland of Frankrijk combineren met een bezoek aan een attractiepark? Dat is uiteraard mogelijk! Deze landen beschikken over attractieparken die allen op hun eigen manier uniek zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van Europa-Park in Duitsland? Of je kind nu een waterrat, een adrenalinezoeker of gezelligheidsdier is: bij Europa-Park kan ieder kind zich zeker vermaken. Voor een goede nachtrust in de buurt kun je een kamer boeken bij het Kreuz-Post Hotel Restaurant Spa. Als je het vakantiegevoel nog niet had, krijg je het absoluut bij dit h

Wil jij een dierentuin bezoeken die je kinderen niet meer zo snel zullen vergeten? Ga dan naar het Zoo Parc de Beauval. Het is dé dierentuin van Frankrijk en beschikt over de grootste verscheidenheid aan dieren. Je kunt hier circa 6.000 dieren bekijken waaronder twee grote reuzenpanda’s. Wedden dat je kinderen dat geweldig gaan vinden? Om de reis nog interessanter te maken boek je een kamer bij Hôtel Le Parc Sologne: een hotel dat vanwege de authentieke bouwstijl uit 1900 ook niet snel vergeten zal worden.

 

 

Van striphelden naar natuurvelden

Beginnen jouw kinderen te springen bij striphelden? Laat je kinderen dan kennismaken met Parc Astérix in Frankrijk. Voor even kunnen zij zich bij hun helden voegen en wanen zij zich in de Romeinse tijd. Niet alleen leuk, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. Pijn in je voeten van al het lopen? Gooi dan lekker je voetjes in de lucht bij Hôtel Le Relais D’aumale.

Als je van wandelen houdt is Parc de la Tête d’Or eveneens een dikke aanrader. Dit natuurpark beslaat 117 hectaren aan natuur, maar ook voor diverse leuke activiteiten kun je hier prima terecht. Terwijl jij van het magische landschap geniet, kunnen de kinderen met een roeiboot het meer ontdekken of op de toeristentram stappen om het hele park te doorkruizen. Opladen doe je bij het Charme et Business Hôtel dat van alle gemakken is voorzien die jij maar kunt bedenken.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.