Reisorganisatie Karatanova Tours speelt in op belevingstrend

Sinds 2003 timmert Vasko Kocirov, oprichter en eigenaar van Karatanova Tours, aan de weg om de Balkanlanden weer op de toeristische kaart te krijgen. Met een Macedonische achtergrond stond Kocirov aan de basis van de huidige succesvolle charteroperaties van Corendon en TUI naar het Meer van Ohrid.

Recent zijn de activiteiten van Karatanova Tours uitgebreid met extra services en diensten. Dit moet gaan leiden tot nog meer bezoekers aan deze relatief nieuwe en onbekende vakantiebestemmingen.

 

 

Meer maatwerk

Volgens Kocirov komt er steeds meer vraag naar maatwerk en bijzondere vakantiewensen. Als specialist wil de organisatie hier beter op inspelen. “Dat doen we onder meer met een eigen Service Team, maar ook door lokale vertegenwoordigers. Onlangs is er een Live Chatservice geactiveerd op de website, zodat er direct ingespeeld kan worden op specifieke vragen en wensen. Ook zijn wij lid geworden van de GGTO (Garantiefonds voor specialistische reisorganisaties) en kunnen individuele reisagenten nu ook rondreizen door ons laten samenstellen”, zo zegt Vasko Kocirov.

 

 

De hoofdactiviteit van Karatanova Tours blijft het invullen van inkooparrangementen voor diverse gerenommeerde Nederlandse en internationale reisorganisaties. De meeste bezoekers worden dan ook actief doorverwezen naar deze organisaties, aangezien hier samen met Karatanova Tours uitstekende vakantiepakketten voor zijn samengesteld.

De Balkan landen (o.a. Macedonië, Bulgarije, Montenegro, Albanië en Kroatië) met een indrukwekkende natuur, rijke culturele geschiedenis en heerlijke culinaire lekkernijen kunnen uitstekend inspelen op de hedendaagse trend naar actieve- en belevingsvakanties. Meer informatie over Karatanova Tours: www.karatanovatours.nl

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.