Albufeira is de populairste vakantieplek voor jongeren in 2017

Albufeira is de populairste bestemming voor jongerenreizen aankomende zomer. De Portugese plaats wordt op de voet gevolgd door Mallorca en Lloret de Mar en zijn eveneens erg gewild onder jongeren.

Albufeira populairste bestemming

Reisorganisaties als GoGo en GoFun verzorgen reizen binnen Europa speciaal voor middelbare scholieren en studenten. Ze bieden verschillende bestemmingen aan in Frankrijk, Spanje, Griekenland, Portugal, Kroätie, Bulgarije en Malta. Volgens Willem Langenberg, manager van Gofun, is Albufeira al een aantal jaren de populairste bestemming onder jongeren. ‘Het is een trend onder jongeren, een aantal jaren lang is het de ene bestemming, daarna wordt opeens een andere populair’.

 

 

Andere populaire bestemmingen

Mallorca en Lloret de Mar doen het ook erg goed onder de jongeren. De bestemmingen staan in de top drie bij Albufeira. ‘Welke reis het populairste is verschilt per jaar, maar deze drie zijn al jaren het meest geboekt’, aldus Tommy Janmaat, brandmanager GoGo jongerenreizen. ‘Waarom jongeren juist hierheen gaan is vooral gevolg van mond op mond reclame’. Gezien de bestemmingen wat betreft voorzieningen erg op elkaar lijken, kiezen de vakantiegangers voor de bestemming die het meest in hun sociale kringen geboekt wordt.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.