RyanAir start nieuwe routes naar onder andere Milaan, Praag en Valencia

Luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft vandaag aangekondigd om met ingang van het winterseizoen 2017 haar aanbod vanaf Eindhoven Airport met 9 nieuwe routes uit te breiden.

De bestemmingen die vanaf Eindhoven Airport worden toegevoegd zijn Aarhus (Denemarken), Edinburgh (Schotland), Milaan-Malpensa (Italië), Oradea (Roemenië), Praag (Tsjechië), Rabat (Marokko), Tanger (Marokko), Thessaloniki (Griekenland) en Valencia (Spanje).

 

 

Daarnaast worden de frequenties van enkele huidige routes verhoogd. Vanaf Eindhoven Airport wordt er met ingang van het winterseizoen 5 keer per week naar Madrid, 6 keer per week naar Manchester, 3 keer per week naar Marrakesh en 4 keer per week naar Sofia gevlogen.

Voor Eindhoven Airport betekent dit een verdere versteviging van haar netwerk richting de landen Denemarken, Griekenland, Groot-Brittannië, Italië, Marokko, Roemenië, Spanje en Tsjechië. Schotland wordt met de bestemming Edinburgh nieuw aan deze lijst toegevoegd.

 

 

Met de toevoeging van deze 9 nieuwe routes, vliegt Ryanair vanaf de Brabantse basis Eindhoven Airport naar 42 bestemmingen. Vanaf Eindhoven Airport kun je nu naar meer dan 80 bestemmingen vliegen. Deze nieuwe verbindingen zijn een mooie aanwinst voor de regio Zuid Nederland en Noord België. Aldus Flip Estourgie, Commercial Director

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.