KLM zet blijvende groei van passagiersaantallen in 2017 door

Na mooie cijfers in januari laat KLM in februari 2017 wederom goede vervoerscijfers zien. Ten opzichte van februari 2016 vervoerde KLM 3,5% meer passagiers, bij een capaciteitsverhoging van 1,6%.

In het bijzonder de regio’s Afrika en Azië zorgden voor deze groei met een sterke verbetering van het vervoer uit Japan en China. Vervoer uit deze landen stond vorig jaar onder druk stond mede als gevolg van terroristische aanslagen in Europa. De bezettingsgraad steeg met 2 procentpunt naar 86,4%.

 

 

KLM laat zien dat zij de groei van passagiersaantallen weet door te zetten. De combinatie van nieuwe KLM bestemmingen en een veelheid aan commerciële en operationele initiatieven liggen hieraan ten grondslag. Denk daarbij aan vlootvernieuwing, optimalisatie van vluchtschema’s en serviceverbeteringen richting haar passagiers.

 

 

KLM Cargo vervoer daalt ten opzichte van vorig jaar met 5,6% in lijn met de capaciteitsvermindering van 4,3%. Daarmee daalde de benuttingsgraad 1 procentpunt ten opzichte van februari 2016.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.