Gisteravond bij RTL Late Night: Miriam Lancewood over haar leven in de wildernis van Nieuw-Zeeland

Gisteren was Miriam Lancewood te gast bij RTL Late Night (fragment vanaf minuut 48) om met Humberto Tan te praten over haar boek Mijn leven in de wildernis. Haar biografie ligt sinds deze week in de winkels.

 

 

Sinds 2010 leidt de Nederlandse Miriam een uiterst primitief leven in de wildernis, samen met haar Nieuw-Zeelandse man. Als nomaden trekken zij rond in het ruige, eenzame bergland, ver van de bewoonde wereld. Met minimale voedselvoorraden leren ze te overleven in de onherbergzame natuur.

 

 

Tijdens haar bezoek aan Nederland en in haar boek vertelt Miriam over haar leven in de wildernis en waarom dit geïsoleerde leven voor haar aantrekkelijker is dan het leven dat zij vroeger leidde. Ondanks dat ze haar familie en vrienden ontzettend mist zou ze nooit meer terug willen of kunnen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.