Vlieg naar Barbados vanaf London Heathrow

Vanaf 12 december wordt het vluchtaanbod naar het Carabische eiland Barbados uitgebreid met twee wekelijkse vluchten van luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic vanaf London Heathrow. De vluchten zijn vanaf 27 februari 2017 te boeken en betekenen een extra optie voor de Nederlandse reiziger om deze prachtige bestemming te ontdekken.

Het aantal vluchten van Virgin Atlantic naar Barbados komt hiermee op 11, vanaf London Gatwick, Manchester en London Heathrow. De nieuwe vluchten vanaf London Heathrow, uitgevoerd met een Airbus A330 die plaats biedt aan 266 passagiers, staan ingepland op dinsdagen en zaterdagen. Ze maken deel uit het van het nieuwe winterseizoen van Virgin Atlantic. Een retourticket in Economy Class voor London Heathrow – Barbados is er vanaf £649,- inclusief taxen, afhankelijk van de wisselkoers rond de €770,-. Vanaf Heathrow zit je in plusminus 8 uur en 50 minuten in de Barbadiaanse zon op wereldstranden zoals Crane Beach en Paynes Bay.

 

 

 

 

Meer Nederlanders naar Barbados

Het toevoegen van de nieuwe vluchten komt goed uit, want Barbados is in trek bij de Nederlandse reiziger. Dat zij Barbados steeds beter weten te vinden, blijkt uit de cijfers van 2016. Vorig jaar groeide het aantal Nederlandse reizigers naar Barbados met 4 procent ten opzichte van 2015. Nederlanders waarderen vooral de mooie Caribische stranden, de vriendelijke locals, de spectaculaire natuur en eilandhistorie. Daarnaast is Barbados een heel veilig eiland, met uitstekende hotels en een goede keuken die internationale cuisine mixt met authentieke Barbadiaanse tradities.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.