Ontdek de verborgen Glacier Bay aan boord van Seabourn tijdens het 2017 cruiseseizoen naar Alaska

Aan boord van een Seabourn cruise naar Alaska zijn zoveel natuurwonderen die de gasten kunnen aanschouwen, maar vrijwel niets is zo mysterieus en exotisch als Glacier Bay. Wanneer ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij dit jaar vanaf mei terugkeert naar The Last Frontier, biedt Seabourn aan haar gasten een aantal mogelijkheden om deze ijzige schoonheid van 3,3 miljoen hectare wildernis te aanschouwen. Er worden komend seizoen vijf cruises met de Seabourn Sojourn naar Glacier Bay aangeboden.

USA, Alaska, Glacier Bay National Park and Preserve, Margerie Glacier

Glacier Bay is gelegen langs de Inside Passage aan de zuidoostelijke kust van Alaska en is een Amerikaans National Park en onderdeel van één van de UNESCO Werelderfgoed gebieden. Het park omvat 13,287km² aan wildernis bezaaid met grote waterwegen, gletsjers, groene regenwouden, bijzondere kustlijnen, diep verborgen fjorden en besneeuwde bergtoppen. Een levendig ecosysteem bestaande uit land- en zeedieren en een overvloed aan wilde dieren zoals grizzly en zwarte beren, berggeiten, talrijke vogelsoorten, zeeleeuwen, bruinvissen, orka’s, bultrugwalvissen en nog veel meer. Gletsjers tonen spectaculaire ijsschotsen en rotsformaties met daarbij afbrokkelende ijsbergen die in de baai storten, een lust voor oog en oor wat niet gemist mag worden.

 

 

Terugkeer naar Alaska

“Ongeacht het gebied dat wij verkennen, streeft Seabourn altijd naar de meest verrijkende ervaring voor onze gasten”, aldus Richard Meadows, President van Seabourn. “Hen meenemen om de wonderen van Glacier Bay te laten zien, is een passende manier om terug te keren naar Alaska, voor het eerst in anderhalf decennium”.

De enige manier om Glacier Bay te ontdekken is via de lucht of over het water aangezien er geen wegen zijn naar het park. Daarom is een cruiseschip de ideale manier om één van ’s werelds grootste internationale beschermde gebieden te bezoeken.

 

 

Seabourn Sojourn’s 2017 cruises die Glacier Bay aandoen:

  • 21-nachten Kuroshio Route & Alaska: Kobe (Japan) naar Seattle (11 tot 31 mei)
  • 11-nachten Ultimate Alaskan Sojourn: Vancouver naar Seward (1 tot 12 jun). Extra routes omvatten 26 jun tot 7 jul; 21 jul tot 1 aug; en 15 tot 26 aug.

Ongeacht de route, zijn de gasten van Seabourn van een avontuur gegarandeerd in Alaska met de nieuwe optionele landexcursies en Ventures by Seabourn. Dit zijn kajak en Zodiac tours onder leiding van teams van wetenschappers, geleerden en naturalisten die de ontzagwekkende schoonheid van Alaska en British-Colombia tot leven brengen. De ontdekkingstochten worden uitgevoerd door Seabourn Sojourn’s routes van 11 tot 14 dagen vanuit Vancouver, British-Columbia en Anchorage (Seward), Alaska. Een preview van de Ventures by Seabourn excursies kan hier bekeken worden.

Samenwerking met UNESCO

Seabourn’s schepen varen over de hele wereld het hele jaar door. De routes doen meer dan 150 door UNESCO aangemerkte Werelderfgoed plekken aan. Door de jarenlange samenwerking met UNESCO biedt Seabourn een dieper inzicht en achter de schermen informatie over huidige en toekomstige Werelderfgoed gebieden en projecten. De cruisemaatschappij heeft speciale World Heritage Discovery Tours met exclusieve en uitgebreide inhoud gecreëerd in samenwerking met UNESCO World Heritage gebiedsmanagers en excursiedeskundigen. In de tarieven van de optionele excursies van Seabourn die UNESCO gebieden aandoen, zit een bijdrage voor het UNESCO Werelderfgoedfonds.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.