Emirates start vluchten naar Phnom Penh in Cambodja

Phnom Penh in Cambodja is de nieuwste bestemming waar Emirates naartoe zal vliegen vanaf 1 juli dit jaar. De vlucht zal worden uitgevoerd met een Boeing 777-300ER vliegtuig.

Vanaf 1 juli vertrekt vlucht EK388 om 09.15 uur uit Dubai, met aankomst in Yangon om 18.55 uur. Vervolgens vertrekt het vliegtuig vanuit Yangon om 18.55 uur en arriveert het in Phnom Penh om 21.25 uur. De vertrektijd van vlucht EK388 vanuit Dubai sluit naadloos aan op meerdere Europese services zoals Parijs, Londen en Frankfurt. De retourvlucht, EK389, vertrekt om 23.10 uur vanuit Phnom Penh en komt aan om 05.40 uur de volgende dag in Dubai, na een korte stop in Yangon. Alle genoemde tijden zijn lokale tijden.

De lancering van dagelijkse vluchten van Dubai naar Phnom Penh valt samen met de introductie van een directe vlucht tussen Dubai en Hanoi. Vanaf 1 juli is er de mogelijkheid om met Emirates naar de Vietnamese hoofdstad te reizen zonder tussendoor nog een stop te moeten maken in Yangon.

 

 

Phnom Penh, gelegen in het zuid-midden van Cambodja, is de populairste stad van Cambodja en is de gateway naar Werelderfgoed locatie Angkor Wat, vlakbij Siem Reap. Recente groei en ontwikkeling van infrastructuur heeft ertoe geleid dat Phnom Penh een belangrijke economische en toeristische bestemming is geworden.

Met de lancering van de Dubai-Yangon-Phnom Penh route wordt het ook mogelijk gemaakt voor passagiers om vanuit Yangon naar Phnom Penh te reizen, en andersom. Emirates zal de enige luchtvaartmaatschappij zijn die een directe service aanbiedt tussen deze twee steden.

Wat betreft luchtvaartvracht wordt verwacht dat kleding het belangrijkste exportproduct zal zijn vanuit Phnom Penh op deze route.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.