Wijnliefhebbers opgelet! Ontdek wijntherapie op Madeira

Bij Hotel the Vine in Madeira kun je nu genieten van een exclusieve vinotherapie. ‘Wijn’ is de rode draad doorheen het hotel, tot in de spa, waar vinotherapie wordt geboden.

The Vine Hotel werd van top tot teen ingericht in het thema van wijn door interior designer Nini Andrade Silva. Voordien werd hetzelfde hotel meermaals uitgeroepen tot Europe’s Leading Design Hotel. Deze interior designer, afkomstig van Madeira, liet zich inspireren door de eeuwenoude wijntradities van het eiland.

 

 

 

 

De kamers in The Vine zijn hedendaags en urban-chic. Weergaloos is dat de kamers per verdieping verschillend zijn ingericht volgens de seizoenen, die de wijnranken een verschillende aanblik, kleur en sfeer geven. Zo is groen voor lente op de 2e verdieping, paars voor zomer op de 3e verdieping, grijs voor winter op de 4e verdieping en bruin voor herfst op de 5e verdieping.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.