We nemen je mee naar bucketlist bestemming Madeira #vkbucketlist!

Welke bestemming mag niet ontbreken op ieders bucket list? Verkeersbureaus.info wil jouw inspireren over droombestemmingen met #vkBucketlist. Daarom staat op Instagram elke week een nieuwe bestemming in de schijnwerpers.

Madeira, de #vkBucketlist van deze week

Laat je inspireren door de prachtige foto’s van Madeira! Dat deze bestemming populair is blijkt uit de meer dan 1400 likes! 

 

 

De #vkBucketlist foto van deze week

 

ZIE OOK: Dit vinden reizigers de mooiste foto’s van de Dominicaanse Republiek #vkBucketlist

 

Dit is hoe je meedoet

Verkeersbureaus.info werkt samen met de mooiste bestemmingen. Van Minnesota tot Rügen en van de Dominicaanse Republiek tot Tsjechië, alle inspirerende plekken ter wereld komen voorbij. Iedereen met Instagram kan mee doen door zijn favoriete foto van de bestemming op Instagram te plaatsen met de hashtag #vkBucketlist en @verkeersbureaus.

 

 

Elke week kiest de redactie van Verkeersbureaus.info samen met de bestemming de 5 mooiste foto’s. Deze foto’s maken kans op prijzen gerelateerd aan de bestemming. Denk aan een reisgids of kaartjes voor een film. De winnende foto wordt vrijdag via de nieuwsbrief en in dit artikel bekend gemaakt.

 

 

Comments are closed.