Slenaken heeft de mooiste route van Nederland!

Dat Zuid-Limburg de mooiste regio was voor een wandelvakantie dat is eigenlijk geen nieuws meer. Dit is nu ook officieel bevestigd door de Wandelzoekpagina. Na een nationale stemwedstrijd is Slenaken, Onderste en Bovenste Bos, Schilberg en de Gulp officieel de mooiste wandeling van 2017 geworden.

Foto Wouter Roosenboom

Foto Wouter Roosenboom

Het afgelopen jaar zijn er vanaf Wandelzoekpagina meer dan 960.000 wandelingen gedownload. Heel veel mooie wandelingen, maar er kan er uiteindelijk maar één de mooiste zijn. Uit een voorselectie van wandelingen van het afgelopen jaar maakten wandelaars hun keuze voor Zuid-Limburg. Meer info is te vinden via www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/slenaken/16666.

 

 

 

 

 

Ontvang dagelijks het laatste nieuws

Ontdek elke dag gratis een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen. (en we sturen geen spam)

Comments are closed.