Slenaken heeft de mooiste route van Nederland!

Dat Zuid-Limburg de mooiste regio was voor een wandelvakantie dat is eigenlijk geen nieuws meer. Dit is nu ook officieel bevestigd door de Wandelzoekpagina. Na een nationale stemwedstrijd is Slenaken, Onderste en Bovenste Bos, Schilberg en de Gulp officieel de mooiste wandeling van 2017 geworden.

Foto Wouter Roosenboom

Foto Wouter Roosenboom

Het afgelopen jaar zijn er vanaf Wandelzoekpagina meer dan 960.000 wandelingen gedownload. Heel veel mooie wandelingen, maar er kan er uiteindelijk maar één de mooiste zijn. Uit een voorselectie van wandelingen van het afgelopen jaar maakten wandelaars hun keuze voor Zuid-Limburg. Meer info is te vinden via www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/slenaken/16666.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.