Verras je geliefde voor Valentijnsdag met een van de 10 meest romantische bestemmingen van Booking.com

Op 14 februari worden er jaarlijks miljoenen Valentijnskaarten verstuurd en rode rozen gegeven om de dag van de liefde te vieren. Maar wie zijn geliefde echt wil verwennen, geeft een romantisch weekendje weg. Booking.com heeft tien van de meest romantische bestemmingen geselecteerd om je partner daarom eens goed te verwennen met Valentijnsdag.

Booking.com

Parijs, Frankrijk

De stad van de liefde is de meest romantische plek voor Valentijnsdag. Om deze dag te vieren breng je een bezoek aan het Louvre, maak je een foto bij de Eiffeltoren, ga je naar de Notre-Dame of maak je een boottocht op de Seine. Verblijf in het Regina, een luxehotel gelegen in het hart van Parijs omgeven door winkels en musea, uitkijkend over het Louvre. Het elegante en stijlvolle vijf sterren hotel is de perfecte uitvalsbasis met alle highlights om de hoek.

Amsterdam, Nederland

De prachtige grachten, musea en vele fietsen maken Amsterdam een favoriete bestemming voor een romantisch weekend. Dus ga je voor een liefdestripje in eigen land, dan is Amsterdam een aanrader.

 

 

Hotel Estheréa is een rustig gelegen en heel romantisch ingericht hotel gelegen aan een van de oudste grachten van Amsterdam, de Singel, in een historisch gebouw uit de 17e eeuw. Het hotel ligt in het centrum van Amsterdam en maar 350 meter verwijderd van de Dam.

Ladera Resort, St. Lucia

Het Caribische eiland St. Lucia staat bekend om de parelwitte stranden, turquoise gekleurde zee, luxe resorts en prachtige watervallen. Voor een ultieme romantische avond dineer je op het strand bij de ondergaande zon. Of maak een wandeling door de botanische tuinen met de meest kleurrijke watervallen van de Caraïben.

Verblijf in een romantisch paradijs en boek het Ladera Resort in St. Lucia, een toevluchtsoord voor tortelduifjes en de meest magische bestemming voor jullie Valentijnsdag. De openluchtkamers kijken uit over de kristalheldere wateren van de Caribische Zee en de World Heritage Piton Mountains. Kom samen tot rust op Sugar Beach of maak een lokale excursie inclusief wandeling, boottocht en zip line. Ben je toch op zoek naar rustigere activiteiten, verwen dan jezelf met een wijnproeverij, een massage of geniet van jullie persoonlijke zwembad.

Praag, Tsjechië

Praag is een stad met een rijke cultuur, historie en bruisend nachtleven. Het barokke stadskasteel kijkt uit over een prachtig stadsgezicht met eeuwenoude architectuur; de Praagse Burcht, de Sint-Vituskathedraal, het nationale monument en het oude stadhuis. Reizigers van Booking.com raden de stad aan vanwege de monumenten in Praag, de geschiedenis en de stadswandelingen.

 

 

Maak je Valentijnsdag onvergetelijk door te verblijven in het Boat Hotel Matylda, een drijvend hotel met een unieke ambiance. De ligging op de Moldau rivier in het centrum van Praag is fantastisch en erg dichtbij de Karelsbrug en het Karelsplein.

Barcelona, Spanje

Het klimaat en het strand in Barcelona maken het een geliefde bestemming voor Valentijnsdag. Er zijn vele diverse activiteiten en voor ieder wat wils. Bezoek het idyllische Parc de la Ciutadella, maak een romantische boottocht op het meer of maak een dagtrip naar Cadaques, een prachtig pittoresk havenstadje.

Op steenworp afstand van Gaudí’s Sagrada Familia liggen de Hispanos 7 Suiza Apartments die een goede uitvalsbasis vormen om de stad te verkennen. Bereid je voor op een onvergetelijk verblijf met een ongewoon decor van spectaculaire vintage auto’s in de lobby en de elegante ingerichte appartementen.

Venetië, Italië

Maak een boottocht samen met je geliefde in een traditionele gondel en geniet van het prachtige Venetië. De romantische stad wordt vaak genoemd als de perfecte bestemming voor een huwelijksreis en de beroemde grachten bieden een geweldig uitzicht over de stad. Reizigers van Booking.com raden Venetië aan voor het eten, de romantiek en cultuur.

Verblijf in het elegante vier sterren Hotel Ai Reali met moderne en smaakvolle kamers op slechts twee minuten loopafstand van de Rialto brug in het hart van de stad. Dit stijlvolle hotel moet haast wel perfect zijn voor je verblijf in Italië.

Londen, Engeland

Londen is uniek, aantrekkelijk en onmogelijk te omschrijven. Van de indrukwekkende rijkdom in Belgravia tot de urban markets in Camden Town, elk stadsdeel heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken. Als reiziger word je overspoeld met romantische uitjes voor Valentijnsdag; maak een wandeling met zonsondergang bij Greenwich Park, maak een boottochtje in Hyde Park’s Serpentine, huur een privé cabine in The London Eye en bewonder het schitterende uitzicht dat Londen in de avond biedt of ga voor een private box in het theater van West End.

The Marylebone Hotel is gelegen in het hart van Marylebone Village en een paar minuten verwijderd van de welbekende winkels en boetieks aan Oxford Street en Bond Street, perfect om jouw date of jezelf te verwennen met cadeautjes. The Marylebone Hotel heeft een opvallend design en prachtige kamers met luxe bedden. De brasserie, spa en wellness maken dit hotel de perfecte plek om met Valentijn tot rust te komen.

Brugge, België

De bekende pittoreske straatjes, grachten en Middeleeuwse gebouwen maken Brugge een top bestemming voor een romantisch weekendje. De charmante stad staat bekend om de historische gebouwen, Belgische chocolade en de 47 klokken. Booking.com reizigers raden Brugge aan voor het bier, de stadswandelingen en de romantiek.

Het Grand Hotel Casselbergh combineert historische kenmerken met moderne faciliteiten, op steenworp afstand van de bekende Grote Markt. Na een lange dag in de charmante stad kan je relaxen in de unieke wellness in de 16e -eeuwse kelders met hammam, sauna en Turks stoombad.

Bangkok, Thailand

De bruisende hoofdstad van Thailand biedt zoveel meer dan alleen het nachtleven en full moon parties.
De stad heeft vele restaurants, luxe hotels en spa’s, boottochten en historische tempels. De Grand Pearl Cruise is een aanrader, een luxe riviercruise met een diner bij maanlicht met live muziek en traditionele Thaise dans. Een andere ervaring is een diner bij de Moon Bar, op deze rooftop hoog boven de stad heeft deze bar een fantastisch uitzicht over Bangkok. De stad staat bekend om zijn bezienswaardigheden, eten en winkelen volgens reizigers van Booking.com.

Breng jullie liefde naar een hoger niveau deze Valentijnsdag met een trip naar Bangkok. Bewonder de bezienswaardigheden van deze buitengewone stad vanuit je eigen luxe suite in Tower Club at Lebua, gelegen op de 51ste en 59ste verdieping van de State Tower. Dit luxe hotel verzekert jullie van een spectaculaire ervaring met persoonlijke service. Het hotel heeft naast een buitenzwembad ook een restaurant gelegen op de bovenste verdieping waar je kan genieten van een adembenemend uitzicht.

Malediven

De Malediven is wellicht de meest exclusieve bestemming voor Valentijnsdag. Gelegen in de Indische Oceaan staan de Malediven bekend om de enorme zandstranden en luxe villa’s op palen in het water. Romantische activiteiten zijn er in overvloed zoals luxe spa behandelingen, boottochtjes en duik-activiteiten.

Verblijf in het Coco Bodu Hithi, een paradijselijk eiland gelegen in de North Male atol in de Malediven. Omgeven door prachtige natuur en kokospalmen beschikt het resort over moderne villa’s met een eigen zwembad en zonneterras. Ga heerlijk eten bij een van de zeven restaurants of geniet van een massage in de spa voor een romantische ervaring.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.