Dé citytrip bestemming voor de maand januari

Het mag dan hartje winter zijn, een bezoek aan Barcelona kan altijd! Want een van de grootste voordelen aan deze stad is het klimaat. En vanaf 7 januari begint de grote winteruitverkoop, die tot eind februari doorgaat. Ook is het in januari een stuk minder druk dan tijdens het hoogseizoen.

De stad van de maand januari: Barcelona

De stad van de maand januari: Barcelona

Favoriete wijken van de locals: El Raval & Sant Antoni

Immigrantenwijk El Raval is favoriet bij bohemians en kunstenaars. Achterbuurtjes en moderniteit gaan er hand in hand. De musea, populaire terrasjes en restaurants zijn reden genoeg om El Raval niet over te slaan. Datzelfde geldt voor het aangrenzende, nog onontdekte Sant Antoni, waar je veel minder toeristen zult spotten dan in het centrum. Voor gastronomische hoogstandjes zit je hier goed.

 

 

Met de Barcelona miniguide laat time to momo de reiziger kennismaken met de wijken El Raval en Sant Antoni. Deze miniguide t.w.v. € 2,99 is in de maand januari gratis op te halen in de boekwinkel of te downloaden via de website. Op deze manier wilt time to momo nóg meer mensen laten ervaren wat 100% goodtime is.

 

 

time to momo

Time to momo (voorheen 100% stedengidsen) laat de reiziger wandelen, in eigen tempo de stad ontdekken en de local lifestyle beleven. Zonder dat hij zich hoeft voor te bereiden. Met stedengidsen, apps en losse routes brengt time to momo de reiziger langs restaurants, cafeetjes, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden waar de locals graag komen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.