Spanje op de Fiets & Wandelbeurs

Op zaterdag 11 en zondag 12 februari a.s. is de Jaarbeurs in Utrecht weer het domein van de fiets- en wandelliefhebbers. Op beide dagen vindt in de hallen 2, 3 en 4 van 10.00 tot 17.00 uur de Fiets en Wandelbeurs plaats. En natuurlijk is Spanje hier ook aanwezig.

Alles over fietsen en wandelen in Spanje

In de stand van het Spaans Verkeersbureau kunt u alles te weten komen over fietsen en wandelen in Spanje. En wij komen niet alleen, maar in onze stand zijn ook vertegenwoordigers (met een eigen balie) aanwezig van verschillende Spaanse regio´s, toeristische bestemmingen en routes.

Dit zijn de bestemmingen:

 • Costa Blanca
 • Benidorm
 • Castellón
 • Regio Valencia
 • Navarra
 • Tenerife No Limits
 • Aragón
 • Castilla la Mancha
 • Murcia
 • Extremadura
 • Camino del Cid (de Route van El Cid)
 • Ciudades de la Ruta de Plata (steden van de Zilverroute)

 

ZIE OOK: Zet Spanje op je bucketlist voor 2017.

 

 

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 11 en 12 februari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €4 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over!

Comments are closed.